13 Nisan 2013 Cumartesi

Kayganlaştırıcılar hakkında her şey

Kayganlaştırıcı Kayganlaştırıcılar cinsel ilişkiye girmeden 15 dakika önce kullanılan ve cinsel ilişkilerin daha hızlı olmasını sağlayan üründür. Kayganlaştırıcıların kullanımı hem bayanların hem de erkeklerin cinsel ilişkiden daha fazla zevk almasını sağlar. Günümüz de ters cinsel ilişkiye girilmemesi önerilmektedir ancak girilen ters ilişkilerde mutlaka kayganlaştırıcılar kullanılmalıdır yoksa bayanlar oldukça fazla acı duymaktadır.

 Kayganlaştırıcılar genel olarak sürtünme kat sayısını azaltır ve böylece cinsel ilişkinin hızlı olmasını sağlar. Günümüz de yapılan araştırmalara göre hem erkekler hem de bayanlar olabildiğince hızı cinsel ilişki arzu etmektedir. Çünkü hızlı cinsel ilişkilerde alınan haz daha fazladır. Ayrıca bayanlar ereksiyon sorunu yaşıyorsa hızlı ve uzun cinsel ilişkilerinde bu sorunu aşmaktadır. Kayganlaştırıcıların önemi bu açıdan çoktur.
Kayganlaştırıcıları ereksiyon sorunu yaşayan bayanlarla cinsel ilişkiye girecek erkekler, prezervatifsiz ilişkiye girecek erkekler ve ters ilişkiye girecek çiftlerin mutlaka kullanmaları önerilmektedir. Çünkü hem haz almayı arttırıcı özelliği mevcuttur hem de kayganlaştırıcıyı kullandıktan sonra cinsel ilişkiden acı duyma ihtimali oldukça azdır.

 Kayganlaştırıcılar cinsel ilişkiden genel olarak 15 dakika önce homojen şekilde sürülmelidir ancak cinsel ilişkiden hemen önce de sürülebilir ama daha sağlıklısı 15 dakika öncesidir. Ayrıca her cinsel ilişki de tekrar kayganlaştırıcı kullanılması önerilmektedir. Diğer cinsel içerikli tıbbi ürünler gibi değildir ve her cinsel ilişki de tekrar kullanılması gerekmektedir. Ayrıca dozajından fazla kullanılmaması önerilir. Çünkü bayanların vajinalarında biriken geciktirici miktarı çok olursa hem dermatolojik sıkıntılar hem de vajina ile ilgili hastalıklar yan etki gösterebilir. Ayrıca bu ürünler cinsel bölgelerine yakın bölgelerde dermatolojik sıkıntısı olan erkekler kullanmamalıdır.

Son olarak kayganlaştırıcıları prezervatif ile kullanılabilir olduğu ancak günümüz de ki çoğu prezervatifin de içinde kayganlaştırıcı olduğunu belirtmek gerekmektedir. Özellikle kaliteli prezervatif kullanıyorsanız kesinlikle kay kayganlaştırıcı kullanmamanızı önerilir ancak kalitesiz bir prezervatif ile birlikte kullanılması önerilir.
Kayganlaştırıcı alırken son olarak dikkat etmeniz gereken noktası ise kayganlaştırıcının sağlık bakanlığı tarafından onanmış olmasıdır. Çünkü bu tür ürünlerin sahteleri ya da kaçakları satılmaktadır. Dolandırıcılığa uğramak istiyorsanız sağlık bakanlığından onanmış ürün satın almalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder