5 Nisan 2013 Cuma

Haşere kovucular hakkında her şey

Haşere kovucuHaşere kovucular günümüz de özellikle yaz aylarında en çok ihtiyaç duyulan ürünlerdendir. Çünkü camların ve pencerelerin açık olduğu, tatil evlerimizin kapılarının dahi açık olduğu süreçlerde evinize haşerelerin girmemesi gerekmektedir. Bu yüzden haşere kovucular oldukça önemlidir.

  Haşere kovucular genel olarak iki kategoriye ayrılmaktadır. Birincisi bireysel kullanıcılar için ikincisi ise ev, iş yeri gibi kapalı ya da açık mekanların haşerelerden korunması içindir.

Bireyler için haşere kovucuları kimler kullanır? ne işe yarar?

  Haşere kovucuların bireysel için olanları genelde sinek ve türevlerinin çok olduğu yerlerde ve özellikle yaz aylarında insanların kullandığı yerlerdir. Haşereleri kovmak bazı insanlar için kritik öneme sahiptir. Örneğin pirinç tarımının olduğu yerde milyarlarca sine k bulunmaktadır. Bu yüzden bu tarımı yapan bireylerin haşere kovucu kullanmaları kaçınılmazdır. Ayrıca büyük kentlerde belediyeler yazları ilaçlama yapmaktadır ancak tatil beldelerine gittiğiniz de kullanmanız tatilinizin keyfini arttıracaktır, kalitesini arttıracaktır.

Ev, iş ya da açık mekanların haşerelerden arınması için

  Türkiye'nin coğrafyası sulak ve haşerelere el verişli bir coğrafyadır. Akarsuların olduğu ve kumsalların olduğu her yerde haşereler normalden daha fazla bulunmaktadır. Türkiye'de de oldukça fazla bulunan su kaynakları ve yarım ada oluşumuz haşere kovucuların kullanılmasını kaçınılmaz yapmaktadır.

  Ev, iş ya da açık mekanların haşerelerden korunması genelde alınan ürünün prize takılması ile yapılmaktadır. Kullanımı oldukça basit olan bu ürünler ir çok haşere türü için özellikle de sinek ve türevleri çin üretilmektedir ve etkilidir. Bu tür ürünler haşereleri rahatsız eder ve çok yakına yaklaştıklarında da oldukça etkili şekilde haşereleri sersemletir.

Haşere kovucu alırken dikkat etmelisiniz!

  Haşere kovucu alırken oldukça dikkat etmelisiniz. Çünkü bu tür ürünleri satın alan kişiler öncelikli bireysel kullanım amacı ile satın alan kişiler direkt olarak tenlerine sürmektedir. Bu ürünlerin tensel teması olduğu için kesinlikle bilinir bir markadan, gerekli otoritelerce onanmış ve test edilmiş olması gerekmektedir. Ev, iş ve açık alanlar için kullanılan haşere kovucuları da solunum yoluyla vücudumuza alırız. Bu yüzden bu ürünlerin de sağlığa zararlı olmadığının onanmış olmasına dikkat ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder