11 Nisan 2013 Perşembe

Horlama önleyici ürünler hakkında her şey

 Günümüz de horlamak önemli bir sorundur ve uyku kalitesinden oldukça çalmaktadır. Özellikle çiftlerin boşanma sebebi bile olabilen horlamaların çözümü günümüzde bulunmaktadır.

  Horlama uyku sırasında istem dışı ses çıkarmaktır. Solunumun engellenmesi ve solunumdan kaynaklı her nefes alma periyodunda çıkarılan sese horlama denir. Genel olarak horlamanın sorunu geniz etinin büyük olması ya da sorunlu olmasıdır. Günümüz de ise alternatif tıp ve reel tıp buna çeşitli çözümler getirmektedir.
Horlama önleyici bir takım ürünler bulunmaktadır. Bu ürünlerin bir çoğu her gün kullanım gerektirmektedir. Ancak belirli bir tedavi sonrası komple horlamayı geçiren ürünler de bulunmaktadır. Bu tercih kişisel bir tercihtir. Ayrıca reel tıp da horlamayı kesebilecek bazı tedaviler sunmaktadır. Horlamanın bilinen en keskin ve en net çözümü ameliyattır. Ancak günümüz de ki çoğu horlamalar ameliyatsız geçirilebilir. Belirtmemiz gerekli ki ameliyatsız geçirilemeyecek horlamalar da vardır.

  Horlamalar genel de yalnız uyumayan kişilerin kurtulmak istedikleri bir sorundur. Çünkü iki uyuyan kişinin, horlamayan olanın uyku kalitesi oldukça düşmektedir. Bu yüzden günümüz de ki çiftler de horlayan birisi var ise horlamayı önleyici ürünler kullanmalıdır. Özellikle horlama başlangıcı dediğimiz süreçte horlamayı önleyici ürünleri kullanmaya başlar ise horlama gittikçe azalır ve zaten başlangıcında olan bir süreci başlangıçta bitirir. Ancak ilerlemiş bir horlama seviyesinin tedavisi de uzun sürecektir.

  Horlamayı komple geçiren ürünlerin genel olarak kullanım süresi 8 ay ile 12 ay arasında değişmektedir. Bu ilerlemiş bir horlama için verilen referans aralığıdır ve bu aralığın dışında çok vaka bulunmamaktadır. Ancak horlamayı önleyici ürünleri kullanmadan önce bireyler kesinlikle uzman bir hekime başvurmalıdır.

  Horlama önleyici ürünleri 18 yaşından büyükler kullanmalıdır. Bu tür ürünler gelişim süreçlerini tamamlamamış bireyler için risklidir. Doktor kontrolünde kullanılabilir. Ayrıca alacağınız horlama önleyici ürünlerin sağlık bakanlığı onayı bulunmalıdır. Unutmayın horlama nefesiniz yani solunumunuz ile ilgilidir ve kullanım hatalarında oluşabilecek bir sorun yine solunum yollarında olacaktır. Bu yüzden ürünü satın almadan önce kontrol etmeniz gereken en önemli nokta sağlık bakanlığından onanmış olmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder