24 Nisan 2013 Çarşamba

Anne bakım ürünleri


 Kadınların hayatları boyunca birçok sıkıntılı süreç atlatmaktadır. Kimi süreçler sıkıntılarıyla kalırken, kimi süreçler ise, hem sıkıntı verdiği gibi hem de sıkıntının sonunda kişinin kendisine ve yakınlarına mutluluk verir. Bu gibi duruma örnek olarak gösterilebilecek tek şey bekli de kadının hamilelik süreci olabilir. Kadınlar böyle zahmetli ve sıkıntılı bir süreci 9 aylığına katlanırlar. Ama hangi kadına sorarsanız sorun böyle bir süreci istemektedirler. Kadınların hamilelik dönemin de en fazla sıkıntıya düştükleri durumların başında kilo almaları ve stres gelmektedir. Hiçbir kadın hamilelik sürecide dâhil kilo almak istemez ve bunun stresi ile yaşamayı tercih etmez.

   İşte bu gibi süreçlerde anne adaylarının dikkat etmeleri gereken en önemli faktör başta bebeğin sağlığı sonra da kendi sağlıklarıdır. Bebeğin sağlığı için her anne azami dikkat gösterir. Ama bu dikkati bebeğine gösterirken kendini ihmal edebilir. Her anne adayı gerek hamilelik sürecinde hem de doğum sonrası bakımlarını yapması gerekir.

  Annenin kendine bakım yapması sırasında kullanacağı ürünlerin hem kaliteli olması hem de sağlığına zarar vermeyecek şekilde olması gerekir. Bu yüzden annenin kullanacağı ürünlerin organik ve doğal olması gerekir. Annelerin hamilelik ve normal dönemlerindeki bakımları sırasında en fazla kullandıkları ürünler nemlendiriciler, gerginleştiriciler, şampuanlar, cilt ve vücut bakım ürünleridir. Bu ürünlerinde kullanıldıkları bölgelerin hassas olmasından dolayı kullanılacak olan dermokozmetik ürünlerin doğal bileşenlerden olan ürünlerin olmasına dikkat edilmesi gerekir.

   Anne bakım ürünlerinden olan ve hamilelik sonrası çatlaklar ile uğraşmak durumunda kalan bayanlar için vücut sıkılaştırıcıları ve gerginleştiricileri tavsiye edilmektedir. Buralarda kullanılan bakım ürünlerinin ise, organik bileşenlerden olması ve vücudun ph değerine zarar vermeyecek derece olması gerekir. Kadınların bir başka bakım ürünü ise, günlük hayatta en fazla kullanılan bakım ürünlerinden olan aynı zamanda kuru ciltler için çok etkili cilt ve vücut nemlendiricileri tercih edilmelidir.

   İster hamilelik olsun isterse de normal dönemlerinden kadınların en fazla kullanmak zorunda oldukları ve ph değerinin en fazla dikkat edilmesi gereken ürünlerden biri de saç bakımı için şampuanlar ve saç boyalarıdır.
İlgili tavsiye satış sitesi: http://www.eczane.com.tr/?kategori-12-Anne-Bakim-Urunleri.html  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder