6 Nisan 2013 Cumartesi

Erken Boşalmaya Karşı - Geciktirici ne işe yarar?

GeciktiriciGeciktiriciler erken boşalma sorunu yaşayan bireylerin erken boşalma sorununu ortadan kaldırmaya yarayan ürünlerdir. Genel olarak amacı ve etkisi cinsel ilişkinin süresini uzatmaktır. Sağlıklı bireylerde de pozitif etki yaparak cinsel ilişkinin süresini uzatarak daha uzun cinsel ilişkiye yol açmaktadır.

Erken Boşalmaya Karşı - Geciktiricileri kimler kullanmalıdır?

  Geciktiricileri erken boşalma sorunu yaşayan bireyler, ereksiyon sorunu yaşayan bayanlar ile birlikte olacak erkekler ve daha uzun ilişki isteyen sağlıklı bireyler kullanabilir. Bu kişilerden;
Erken boşalma sorunu yaşayan bireylerin bu ürünleri kullanmaları önerilmektedir. Çünkü geciktiriciler erken boşalma sorununu geçici olarak yok etmektedir. Geciktiricilerin en temel kullanım kitlesi erken boşalma sorunu yaşayan kişilerdir.

  Eğer ereksiyon sorunu yaşayan bir bayan ile cinsel ilişkiye girecekseniz de geciktirici kullanmanız önerilmektedir. Çünkü günümüz de ki cinsel sorunların en sık karşılaşılanlarından olan ereksiyon sorunudur. Bu sorunu yaşayan bayanların sorunu cinsel ilişkide aşabilmelerinin bilinen en etkin yolu cinsel ilişkinin uzunluğu arttırmaktır. Çünkü onların cinsel hazları tenlerinden beyinlerine geç iletilir ve süreyi uzattığınızda o sorun ortadan kalkacaktır. Böylece daha uzun cinsel ilişkilerde hem erkekler hem de bayan daha fazla haz alır.

  Tam olarak sağlıklı iki çiftin cinsel ilişkiden daha fazla haz ve daha fazla yüksek performans alabilmeleri içinde geciktiriciler kullanılabilir. Çünkü cinsel ilişkinin süresini arttırmak hem erkeğe hem de bayana zevk vermektedir.

Erken Boşalmaya Karşı - Geciktiricilerin kullanımı nasıldır?

  Geciktiricileri kullanırken dikkatli olmalısınız. Çünkü geciktiricilerin yanlış kullanımında ya istenilen performanstan uzak kalınır ya da geciktiricilerin yan etkisi ile genelde geçici cinsel sıkıntılar yaşanır. Geciktiricilerin fazla kullanımı cinsel ilişkiye girmeden önce sertleşme sorunu yapabilir, az kullanımı ise istenilen performansa yardımcı olabilir ancak ürünün vaat ettiğinden uzak bir performans yaşatabilir. Bu yüzden geciktiricileri dozajında kullanmanız gerekmektedir.

  Geciktiricileri kullanırken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise geciktiricileri, geciktirici prezervatif ile birlikte kullanmamak gerektiğidir. Türkiye de yapılan en çok kullanım hatası budur. Bu hatanın genel olarak olası yan etkisi sertleşmeyi önleyici yan etkidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder