17 Mayıs 2013 Cuma

Performans Artırıcılar


  Performans Artırıcılar çok farklı amaçlar ile kullanılırlar. Örneğin zihinsel performansı artırmak için kullanılan ürünler bile Performans Artırıcı olarak tanımlanmaktadır.  Ancak performans artırıcı olarak dile getirilince akla gelen ilk ürünler cinsel sağlık ürünleridir. Ancak bunun yanında vücut geliştirmek isteyen ve spor yapan kişiler için de sunulan pek çok ürün bulunmaktadır. Her bir performans alanı farklı bir çözüm talep eder. Bu nedenle sunulan ürünlerde de çok farklı içerikler bulunur.

  Performans Artırıcılar maalesef çok riskli ürünlerdir. Bunun nedeni piyasada satılan çok sayıda ürünün sahte olması ve insan sağlığı açısından son derece zararlı bileşenler içermesidir. Gerekli izne ve onaya sahip olmayan ürünlerin kullanılması tavsiye edilmez. Bu tip ürünler genel olarak metabolizma hızı üzerinde doğrudan etki eden ürünler olduğundan dolayı pek çok sağlık sorunu yaşayan kişi için kesinlikle uygun değildir. Bu tip ürünleri almadan ve kullanmadan önce talimatlar okunmalı,  kullanılmaması gereken bir durum varsa ürünler kesinlikle kullanılmamalıdır. Aynı zamanda şüphe edilen bir durum varsa da kesinlikle ürünler yine kullanılmamalıdır.

  Ülkemizde pek çok kişi vücut geliştirme ile ilgilenmektedir. Kas dokularının gelişmesi ve artması için ekstra pek çok bileşen gerekir. Bunlar normalde besinlerden karşılanır ancak vücut geliştiren kişilerin bunları besinlerden almaları çeşitli nedenlerle uygun değildir. Aynı zamanda Creatin gibi pek çok madde enerji verici ve yağ yakıcı olarak performans sunarlar. Bu da fazladan enerji demektir ve performans sağlar. Ancak unutmamak gerekir ki bazı maddeler legal bazı maddeler illegal olarak karşılanmaktadır. Bu nedenle bu tip ürünler alacaksanız ve lisanslı bir sporcuysanız, resmi bir müsabakada yer alacaksanız kesinlikle kullanacağınız ürünlerin ve içeriklerinin yasal olup olmadığını denetlemelisiniz.

  Cinsel performans ürünleri de ülkemizde çok talep edilen ürünlerdir. Doğru ve kaliteli bir ürün çok daha uzun ve keyifli bir cinsel yaşam anlamına gelecektir. Ancak yine bu tip ürünler arasında da çok sayıda sahte ve zararlı ürün yer aldığını unutmadan sadece kaliteli ürünleri almaya özen göstermeniz gerekir. Performans Arttırıcılar pek çok durumda uygun kullanıldıklarında faydalı ürünlerdir.
İlgili tavsiye satış sitesi: http://www.eczane.com.tr/?kategori-146-Performans-Artiricilar.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder