17 Mayıs 2013 Cuma

Genel Sağlığı Destekleyici Ürünler


  İnsanoğlunun istekleri yüzyıllardır farklılık göstermiştir. Yaşadığı coğrafyaya, ekonomik şartlara, yetiştiği topluma ya da cinsiyete göre farklı istekleri, hedefleri olmuştur. Kimi insanlar araba, ev ve ömrü boyunca harcayabileceği parayı ister.  Ancak bu istekler içinde her zaman en başta ‘sağlık ‘  gelir. Sağlıklı bir vücudunuz yoksa sahip olduğunuz maddi varlıkların hiçbir kıymeti yoktur.

Sağlıklı bir hayatın ilk kuralı, dengeli ve düzenli beslenmekten geçer. Günümüzde taze ve doğal gıdalara ulaşmanın zorluğu, iş yoğunluğu, fastfood alışkanlığı gibi faktörler bizi sağlıklı beslenmekten uzaklaştırıyor ne yazık ki. Tam da bu aşamada genel sağlığı destekleyici ürünler giriyor hayatımıza. Gün içerisinde ihtiyacımız olan ve aldığımız besinlerle tamamlayamadığımız ve vücudumuzun gereksinim duyduğu vitamin, kalsiyum, demir, çeşitli yağlar ve benzeri  besin kaynaklarını, Genel Sağlığı Destekleyici Ürünler  sayesinde tamamlayabiliriz. Bu ürünlere ulaşmanın zahmetsiz oluşu da, hayatımızdaki yerinin pekişmesini kolaylaştırıyor.

  Beslenmemize dikkat etsek dahi,  yeteri kadar alamadığımız besin ve yağlar çeşitli sağlık sorunları yaşamamıza neden olabilir. Şüphesiz ki bayanların en çok ek gıdaya gerek duyduğu dönem hamilelik ve menopoz dönemidir. Hamilelikte yeterli miktarda alınamayan kalsiyum, hem bebeğin gelişimi olumsuz etkiler, hem de anne için çeşitli diş sorunlarının ve bacaklarda şiddetli krampların yaşanmasına sebep olur. Menopozda da bayanların kemik erimesinin önüne geçmek ve sağlıklı, ağrısız bir menopoz dönemi geçirmek için bol miktarda kalsiyuma ihtiyacı vardır. Gıdalarla tamamlanamayan bu kalsiyum ihtiyacını, kalsiyum tabletlerle pratik olarak çözebiliriz.

  Gelişme çağındaki çocukların beden ve zihin gelişimi için, vücudumuzun üretemediği  çeşitli yağlara ihtiyacı vardır. Bu yağların başında omega 3 gelir. Omega 3 ün yeterli miktarda alınmaması yalnızca, kişinin gelişme çağını olumsuz etkilemekle kalmaz, ilerleyen yaşlarda hafıza kaybı başta olmak üzere telafisi mümkün olmayan birçok olumsuzluklara sebep olabilir.

  Kış aylarının rahat ve hastalıklardan uzak geçmesini sağlamak içinde, kış şartlarına vücudu hazırlayan ve vücut direncini arttıran tablet ve solüsyonlar mevcuttur. Ayrıca kilo alma, kilo verme, spor yaparken vücudun vitamin ve mineraller açısından desteklenmesi, saç, cilt ve tırnak bakımı gibi birçok alanda ihtiyacımızı karşılayacak Genel Sağlığı Destekleyici Ürünler bulabiliriz.  
İlgili tavsiye satış sitesi: http://www.eczane.com.tr/?kategori-21-Genel-Sagligi-Destekleyici-Urunler.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder