17 Mayıs 2013 Cuma

Bal parmak


Bal, binlerce yıldır var olan ve bin bir derde deva olarak bilinen hem çocukların hem de yetişkinlerin çok severek kullandığı mucizevi bir besindir. Vücudumuza birçok faydası vardır balın; Yaraları ve yanıkları iyileştirici, boğaz mukozasını koruyucu etkilere sahiptir. Vücudumuza zarar verebilecek birçok bakteri balın içeriği sayesinde etkisiz hale gelir. Bakteriler balda üreyemez ve çoğalamazlar. Özellikle çocukların diş yapılarının ve kemik gelişimlerinde olumlu etkileri bulunmaktadır. Diğer şekerli ürünler gibi dişlerin çürümesine yol açmaz, doğal bir diş macunu gibi dişleri ve diş etlerini korur, temizler ayrıca kabızlığı kansızlığı ve alerjik reaksiyonları giderici etkilere sahiptir. Yeme içme problemi olan çocuklarda ve yetişkinlerde de iştah açıcı özelliğine de sahiptir. Bal bunların yanında ayrıca cilt ve saç bakımı konusunda da oldukça etkili bir üründür. Balın yanına birkaç ürün daha ekleyip çok etkili bakım maskeleri yapılabilir mesela, Böylece cildimizi çok kolayca ve çok doğal bir ürünle koruma altına almış olursunuz. İşte her konuda mucizevi etkiye sahip balı evimizden hiç eksiz etmemiz gerekiyor.

  Türkiye’nin önde gelen bal üreticilerinden biri olan bal parmakta balın yapısını hiç bozmadan en doğal şekilde hiçbir katkı maddesi içermeden sağlıklı ambalajlarla siz değerli müşterilerine sunuyor. Çok çeşitli ambalajlarla her yaşta insanın ve çocukların oldukça dikkatini çekiyor. Hepimiz için öncelikle de çocuklar için her ürünün içeriği kadar dış görünüşü yani ambalajlanması da çok önemli, bal parmak bu konuda gerçekten çok başarılı çocuklara balı sevdirecek şekilde sevimli ambalajlar hazırlıyor. Bal parmak ürünlerini hem kendinizle hem de çocuklarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Bu ürünlerde çevrenizdeki size en yakın marketten kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca bal parmak ürünlerini çeşitli internet sitelerinden sipariş edebilirsiniz.

  Bal parmak markasının ürünleri 2003 yılından beri Avrupa ülkelerinde de satılmaya başlamıştır. Uluslararası birçok kalite ödülüne layık görülmüştür. Bal parmak ürün çeşitlerini şöyle sıralayabiliriz. Süzme çiçek balı, çam balı, yöresel ballar gibi çeşitleri bulunmaktadır. Eşsiz kokusu ve damaklardan gitmeyen tadı ile Bal parmak sizlere kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.
İlgili tavsiye satış sitesi: http://www.eczane.com.tr/?kategori-154-Balparmak.html 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder